DK-finder Rejser Ferie Sundhed Feriehuse og ferieboliger Oplysningen og telefonnumre Dyr Internet
Hobby Penge Opskrifter og mad Børn og unge Bøger og kultur Søg Job - find jobMusik og TV Hoteller

Konfirmation | Jukeboxe | Musik-siden | Fest... | Festivaller Kommentar - Linkforslag - Fejlmeld
Mobildiskotek
Mobildiskotek
© DK-finder.dk
2002-08

2alike2alike, mobildiskoteket Ny!
www.2alike.dk
over 16 års erfaring forpligter.
Black & White Mobildiskotek www.diskodasko.dk Et af DK's ældste mobildiskoteker som tilbyder underholdning til alle slags fester store som små. Erfarne djs der spiller den musik dine gæster gerne vil høre. Vi sørger for at din fest bliver en success til en pris der ikke sprænger dit fest budget.
A Boogaloo Roadshow Mobildisko Boogaloo Roadshow Mobildisko Engelsk Dj Barry Boogaloo stiller op og underholder med lys og lyd anlæg. Vi er specialister i 50'er, 60'er, 70'er & 80'er musik
DiskobilDiskobilAlsidig underholdning til bryllup, konfirmationer, firmafester m.v.
Nu på 15. år
Vi leverer også dæmpet dinnermusik under maden
Das DiskoMobildiskotek Das Disko Ny!
www.DasDisko.dk
Et stort mobildiskotek, som er klar på at skabe den rette feststemning i hele det danske land.
Diskogruppenwww.diskogruppen.dkVi leverer mindeværdig underholdning til fester med stor aldersspredning. Diskogruppen er altid en sikker succes.Vi skræddersyr en løsningen i samarbejde med kunden
Disko-dasko.dkwww.disko-dasko.dkDisko-dasko.er er det rigtige valg når det gælder erfaren underholdning til din fødselsdag, konfirmation, firmafest eller reception. Vi har eksisteret siden 1985 og ved hvad der skal til for at du får en vellykket fest.
DJ Dux´s Playhouse DJ Dux´s Playhouse Ny! DJ Dux tilbyder alsidige diskoteksløsninger til fair priser. Skal du holde f.eks. bryllup, runde fødselsdage eller private fester, så ring på 51 78 53 44, eller send en mail til info@djdux.dk for et uforpligtende tilbud.
Diskotek Easybeats Revival www.easybeats.dk 2 erfarne DJs med tilsammen mere end 40 års erfaring. Vi spiller dansemusik fra 60’erne,70'erne og 80’erne..
Diskotek FreeDiskotek Free - GRATIS mobildiskotek, lys, lyd og bar
www.diskotekfree.dk
Diskotek Free er et professionelt mobildiskotek med et koncept, der ikke før er set i Danmark. Vores største force er, at vi kan levere kvalitets lyd, luksuriøst lys, erfaren DJ, opstillet bar samt underholdende og engageret barpersonale, og alt dette er GRATIS!
Diskotekernewww.diskotekerne.dkMobile diskoteker til alle.
Eddison Sound & Light Rentalwww.eddison.dkEddison har kørt de danske landeveje tynde i mere end 20 år. Udlejning af mobile diskoteker, samt udlejning af lyd og lys til orkester, teater, modeshows m.v.
Flyverskjul.dkwww.flyverskjul.dkUnderholdning til alle slags voksenfester.
Mobildisko.dk Mobildisko.dk Vi er et Mobildiskotek fra Vejle Vi spiller i hele landet, musikstilen er alt fra 60er, 70er, 80er, og selvfølgelig det sidste nye. Vi har igennem årene spillet til mange forskellige typer af arrangementer bla. bryllupper, fødselsdage, julefrokoster, halballer, gymnasiefester osv.
Book os til din fest og vi lover dig succes :-) vores motto er festlig, frisk, og farverig..
Mobildiskotek Insidewww.in-side.dk
Det originale mobildiskotek der spiller i hele Danmark. Få uforpligtende tilbud på din næste fest.
Mobildiskotek Mobildisco.dkwww.mobildisco.dk
Erfarne djs, dansevenlig musik, fornuftige priser. Få uforpligtende tilbud.
Mobildiskotek Nultechno.dk www.nultechno.dk Som vores navn også angiver, så kommer du ikke til at høre noget techno når du bestiller os som musikleverandør til din fest. Til gengæld kommer du til at høre masser af musik fra 60erne, 70erne, 80erne, 90erne og i dag. Vi har over 15 års erfaring.
Mobildiskotek Diskolys Mobildiskotek Diskolys.dk Diskolys.dk er et mellemstort mobildiskotek fra Odense. Vi spiller for dem på 30 år og derunder.
Mobildiskotek Rebound www.diskotek-rebound.dk Mobildiskotek Rebound (Fyn)
Mobildiskotek til bryllupMobildiskotek til bryllupAvalance er et mobildiskotek med over 15 års erfaring. Vi er blandt de mest erfarne bryllupsdj's i Danmark og vi yder vores optimale, for at musikken til Jeres bryllup bliver en succes for alle.
Mobildiskotek Thunder-Power.dkwww.thunder-power.dkThunder-Power.dk er et professionelt mobildiskotek til den kræsne kunde.
Party Zone Production i/s www.pzp.dk Vi har over 14 års erfaring med lyd og lys opsætninger til alle former for arrangementer. Vi kan skræddersy vores udstyr til enhver fest. Med flotte lys, exceptionel lyd og DJ´s til at fyre de nutidig og retro hits af, vil dine gæster elske dig. For som mobildiskotek er vores mål at gøre vores kundes fest til en succes
Powersound Mobildiskotek www.powersound.dk Musik og underholdning for enhver smag. Se lidt om hvem vi er og hvorfor det lige er os du skal have med til dit arrangement: Professionel underholdning til din næste fest, spiller til alt så ring 0045 26 81 17 14.
Skyhigh Disco SKYHIGHdisco.dk Kanon mobildiskotek fra Fyn, der sætter gang i enhver fest!
   
Til starten af siden
Sidestart
Opdateret d. 10.2.2008
Til starten af siden
Sidestart

Copyright © DK-finder.dk 2002-08 • Kontakt os


Sitemap