DK-finder Rejser Ferie Sundhed Feriehuse og ferieboliger Oplysningen og telefonnumre Dyr Internet
Hobby Penge Opskrifter og mad Børn og unge Bøger og kultur Søg Job - find jobMusik og TV Hoteller

Musik
  Events
 
    Linkforslag 


Musik EventsMoseRosk 2008 Ny! Dalmose. 2. aug. 08
www.moserock.dk
Salg: www.sj-billeten.dk
Pris 300 kr voksen
Indg. 400 kr.
Barn 100 kr

Maj

April

Roskilde Musik & Kræmmermarked Ny!
www.roskildemarked.dk
Dyrskuepladsen, Roskilde. 25. - 27. april 2008

Fede Finn og FunnyBoyz

Fede Finn har 2 albums blandt de 40 mest sælgende i Danmark
Indsat 6/4 2008

Februar 08 Nyt FedeFinn Album
Første Gang til Gode
Fede Finn og Funny Boyz er klar med 14 nye sange sprængfyldt med humor, feststemning, galskab og ikke mindst det glimt i øjet, som på rekordtid har fået os danskere tilat spærre øjnene op og alfarte til pladebutikker, koncerter og supermarkeder for at kunne feste med på Fede Finn og Funny Boyz vidunderlige univers.
Læs Mere Her! (PDF-fil)
Udkommer 28. februar

2007

August
SnakeCity Jazz Festival
Fr 31/8 - Lø 1/9

www.snakecityjazzfestival.dk

PERNILLE GUNVAD KONCERT PÅ HINDSGAVL SLOT FREDAG DEN 22. JUNI 2007

Pernille Gunvad udgav i 2005 det anmelderroste debutalbum "Fire". Et album der i 2006 også blev udgivet i Canada. Lige nu arbejder hun på sit nye album, som udkommer i efteråret 2007.

Udgivelsen af debutalbummet "Fire" førte til en del større koncerter i Danmark. Pernille Gunvad har blandt andre været support for sangerinden Heather Nova (US).

Aftenens koncert med Pernille Gunvad og hendes band byder på sange fra debutalbummet samt fra hendes kommende album. Det bliver en aften ud i musikkens rum hvor alt kan ske…

Hindsgavl Slot havde stor succes i 2005 sammen med Martin Hall omkring en anderledes koncept - og koncertoplevelse.

Pernille Gunvad og Hindsgavl Slot har indgået et unikt samarbejde, hvor slottet fra 1784 vil danne rammerne om en koncert med dette nye håb indenfor rockmusikken.

Billetter kan købes på: www.billetten.dk

Pernille Gunvads hjemmeside: www.pernillegunvad.dk
Hindsgavl Slots hjemmeside: www.hindsgavl.dk

NOVA FESTIVAL 2007
7. - 9. juni 2007

Årligt tilbagevendende world-jazz festival, udsprunget af et livligt samarbejde mellem danske musikere og herboende musikere fra Afrika, Latinamerika og Sydeuropa. I årets World Women Edition, får NOVA FESTIVAL i perioden fra 7. juni til 9. juni 2007 i Pumpehuset, besøg af i alt 6 kvindelige msiker fra hele verden.

Maj

Musikprogrammet fredag den 11. maj klokken 23.00 på DR2

DR2

Se teaser her: youtube.com/watch?v=MnlLeHMFTwI

MYSPACE.COM REVOLUTIONEN
Glem pladeselskabsmanden og den smarte manager! En musikers vej til succes går i stedet via Myspace.com; en hjemmeside og et gigantisk musikfællesskab, hvor to millioner bands og 165 millioner mennesker har oprettet en profil.

Musikprogrammet sætter spot på hjemmesiden, som kan skabe kometkarrierer, og hvor fans kan skrive personlige hilsner til deres yndlingsmusiker. Anja Pil Overby møder den storhittende Camille Jones, der fortæller, hvordan Myspace har åbnet nye døre for hende. Anja får sig også en snak med Kashmir-frontmand Kasper Eistrup, der har sat fans fra Myspace til at lave deres nye video. Mød også musikeren og kamæleonen Kid Kishore, der tager forskellige identiteter og dyrker anarkiet i Myspace-universet.

Få Myspaces vilde historie og oplev også VETO, Cassie og Lily Allen i Musikprogrammet fredag den 11.maj kl. 23.00 på DR2.

Det siger de i programmet:
Kasper Eistrup, om den direkte kontakt med fans på Myspace: Brugere af Myspace har højere og højere forventninger til, at vi giver dem respons. De er blevet mere forkælede.

Veto: Myspace har skabt en stor mulighed for os til at få vores musik ud. Du kan selv stå for at ”pushe” den til så mange mennesker som muligt.

Lily Allen: Det var dejligt at have Myspacesiden, fordi folk kunne kommentere på mine sange. De fortalte mig, om jeg havde gang i noget godt. Så på en måde var myspace-brugerne med til at lave mit album.

4 Juni
Roskilde Jazz Days 15.-17. juni 2007
Så er programmet for Roskilde Jazz Days - jazzfestivalen for børn, unge, midaldrende, ældre- og dem der ikke føler sig gamle - klar. Jazz dagene er 15.-17. juni 2007 og programmet kan læses på: www.roskildejazzdays.dk hvor man også finder orientering om de høje ambitioner foreningen har om at præsentere jazzmusik af høj kvalitet. Det er absolut værd at overveje at reservere de nævnte dage til swingende oplevelser i Roskilde!

Oktober - November 2006
25. oktober - 2. november:
Copenhagen Music Week

 • Officielt turistsite om København


 • MTV.dk: MTV.dk • Andre links
  Dansk Melodi GrandPrix 2010

  koncertlink.dk
  Samlet kalender over stort set alle koncerter i Danmark med oplysninger om hvor man kan købe billetter

  Strandcaféen Henne Strand
  Café og spillested med Irsk Folk. Se musikprogrammet.

  DR Slotskoncerter

  Kviklinks:
  koncertlink.dk
  Festivaller
  Levende musik
  Spisesteder


  Til starten af siden
  Sidestart
  Opdateret d. 21.4.2008 Til starten af siden
  Sidestart
    Copyright © DK-finder.dk 2005-08 • Kontakt os  


  Sitemap