Om
DK-finder.dk
 
 Du er her: DK finder > Om DK-finder.dk 
DK finder
<< Foregående
Digitalkamera
Oplysningen og telefonnumre
----------
Anbefal
Oversigt
Linkforslag
Fejlmeld
Kontakt

----------
Om DK-finder.dk
DK-finder.dk er en privat hjemmeside, som har eksisteret siden 1997. DK-finder.dk indeholder links til danske og udenlandske hjemmesider, som skønnes at være af almen interesse for hjemmesidens gæster.

Nogle links er optaget på grundlag af egne oplysninger og informationer. Desuden er der mange links som er optaget efter anmodning fra besøgende på DK-finder.dk

Før de tilsendte links til fremmede hjemmesider er udgivet på Internet, er der i hver enkelt tilfælde foretaget en vurdering af hjemmesidernes kvalitet og relevans. - DK-finder.dk påtager sig imidlertid ikke noget ansvar for indholdet på de hjemmesider, der linkes til.

DK-finder.dk udgives "som den er". dvs. at DK-finder.dk ikke kan holdes økonomisk ansvarlig for følgerne af evt. unøjagtigheder og fejl.

Opdatering og rettelse af fejl.
Eftersom DK-finder.dk er en privat hjemmeside, kontrolleres der ikke fast for ændringer i links, døde links eller lignende ændringer. Men hvis DK-finders gæster giver besked om fejl og rettelser, vil disse blive rettet snarest muligt.

Fortrolige oplysninger
Fortrolige oplysninger som indsendes til DK-finder.dk bliver ikke videresolgt, udlejet eller på anden måde videregivet til andre, med mindre der kommer henvendelse fra en myndighed, der har et lovformeligt krav på at få udleveret de fortrolige oplysninger.

E-mail: webmaster(a)dk-finder.dk


Kviklinks
 
DK-finder.com - News and Information about Denmark
 
Til starten af siden
Sidestart
Opdateret d. 21.7.2004 Til starten af siden
Sidestart
  Copyright © DK-finder.dk 2004 • Kontakt  


Sitemap