Rådgivning og konsultation  
   
Rådgivning og konsultation


Penta Coaching
Hvorfor skal jeg blive coachet?" - svaret er, at coaching er en moderne form for selvudvikling,hvor coachen er din fortrolige sparringspartner, der er dedikeret til din succes. Du får hjælp og struktur til at rydde op i stress , gamle mønstre og fastlåste overbevisninger. Du får inspiration til at komme i gang med at realisere dine drømme nu. Det fundamentale i coaching er, at du er eksperten i dit eget liv. Du har allerede alle de ressourcer, du har brug for, men mangler én der kan hjælpe dig med at spore dig i den rigtige retning. Hos Penta Coaching tilbydes den første session gratis, idet vi ønsker, at vi begge er sikre på at coaching er den rette vej frem.

CoachingCoach.dk
Oversigt over coaching i Danmark - Indeholder information om coaching og hjælp til at finde en coach.

highPerformer coaching
Coaching er ikke sort magi, men en systematisk afdækning af egne og herefter, for dig, virkelige mål.
Vi støtter dig, ved hjælp af uddybende spørgsmål, til at blive bekendt og fortrolig med egne mål.
Tilfredshedsgaranti hvis du ikke har flyttet dig efter 3 gange får du halvdelen af dine penge retur
Humastatic
Humastatic kommer af ordet homeostase, som er en betegnelse for organismens evne til at genoprette sin egen balance.
Vi tror på at alle mennesker har evnen til at skabe balance i deres eget liv. Men er du fx plaget af stress kan du miste overblikket og have brug for hjælp udefra, derfor har Humastatic specialiseret sig i at hjælpe mennesker med at genfinde balancen.

IverPoulsen.dk Ny!
Individuel terapi, Par- og familieterapi, Brande

Joan søstrene
Joan-Søstrene er en kvindepolitisk forening, der arbejder kvindepolitisk med samfundsproblemet sexuelle og fysiske overgreb mod kvinder.

Foreningen yder støtte til kvinder udsat for vold, voldtægt, sexuel chikane og/eller sexuelle overgreb i barndommen gennem en kvinde-til-kvinde rådgivning. Denne rådgivning foregår anonymt - personligt eller telefonisk - og vedrører de psykologiske, sociale og juridiske aspekter af kvindens situation.

Kærlighed i krise
Hvor går man hen når man har ondt i kærligheden? Websitet indeholder egne beretninger og erfaringer om, hvordan vi selv er kommet videre.Artikler fra teraputer - debatforum - gode råd om parterapi - boganmeldelser - gratis brevkasse - chat - og meget mere

Livslinjen
Ring til Livslinien 70 201 201
Alle dage mellem kl. 16 og 23

Mindtrack Coaching
"Kunsten i at leve, er at gøre det"
Coaching er både et fysisk og mentalt frirum hvor du bliver støttet i at håndtere hvad end det er for et mål eller problem stilling du kommer med.
Det er en handlingsorienteret og løsningsorienteret metode til personlig udvikling, der via spørgende dialog, skaber klarhed, forståelse, ro, motivation, vilje og handling i nævnt rækkefølge – Coaching er forandring NU.

Offerrådgivning
Døgnvagt 72 21 72 11
Paraplyen socialkonsulenter
Socialkonsulenter der arbejder som fast kontaktperson for udsatte unge.

Sokovi
SOKOVI er en konsulentvirksomhed, der henvender sig til danske kommuner, opholdssteder, plejefamilier og andre fagpersoner
StressTerapi.dk
Stressterapi.dk er en videns portal og opslagsværk, når der er brug for ekspertviden, råd og generel information om stress.
Stress test
Prøv en gratis stresstest og få svar og tilbud om hjælp til at komme af med din stress.

www.ungpro.dk
Mentor og Kontaktperson for udsatte unge. Målet er arbejde og uddannelse.

Ventilen
Ventilen Danmark er et ung-til-ung projekt som hjælper ensomme unge mellem 15 og 25 år, gennem mødesteder i København, Odense, Roskilde, Aalborg, Esbjerg, Århus og Kolding.

Mediation
Mediation er en uformel, frivillig og fortrolig samarbejdsproces, hvor en professionel "mediator" hjælper de uenige parter til sammen at finde en praktisk og effektiv løsning. Mediatoren hjælper de uenige parter med at identificere og kommunikere den egentlige problemstilling.
Mediate.dk
Mediator.dk

Sexolog / Coach
Sexolog, jordemoder og parterapeut Cecilie Lolk Tommerup
Sexolog og jordemoder Cecilie Lolk Tommerup. Som sexolog arbejder Cecilie Tommerup med børnefamilers kommunikationsbesvær, manglende gnist, sexuelle problemer m.m. Cecilie afholder sexolog foredrag og temaaftener i muslingshus, med en klinisk og lun indfaldsvinkel til sexualundervisning for voksne kvinder og mænd. Derudover afholdes i samarbejde med coach Lucy Vitrup V.I.P. kvinde kurser om sexualitet, nydelse og personlig udvikling inden for dette område

Sexolog og parterapeut Ingrid Hegland
Sexolog Ingrid arbejder med par og singler, som har problemer i deres sex og samliv. Hun hjælper os bl.a. med til, at få mere lyst, kærlighed og kommunikation, ind i sexlivet og samtalekøkkenet. Hun inspirerer os til, at leve i overensstemmelse med vores inderste værdier. Og arbejder med problematikker, som f.eks. manglende lyst og rejsningsbesvær

Sexolog og parterapeut Tanja Glückstadt
Sexolog og parterapeut Tanja Glückstadt tilbyder sexologisk rådgivning til par og individuelle bl.a. omhandlende manglende sexlyst, sexafhængighed, parforholdets udfordringer med mere. Der udbydes også kurser og workshops for par og individuelle med fokus på personligt velvære og egenudvikling.

Kviklinks:
Ensom Ung
Kærlighed i krise
Tabu.dk
Kvinder
Nydansker


Til starten af siden
Sidestart
Opdateret d. 6.1.2008 Til starten af siden
Sidestart
Copyright © DK-finder.dk 2004-08 • Kommentar


Sitemap