DK-finder Rejser Ferie Sundhed Feriehuse og ferieboliger Oplysningen og telefonnumre Dyr Internet
Hobby Penge Opskrifter og mad Børn og unge Bøger og kultur Søg Job - find jobMusik og TV Hoteller


  Bogmærke   Tip en ven 
Runescape guide, tips, og hjælpeværktøjer

Runescape er et online multiplayer spil. Det er et rollespil, der foregår i en verden fyldt med forskellige racer og kampe. Runescape har eksisteret siden 2001, men i 2004 udkom version 2 af spillet. Spillet er gratis, men der er visse fordele ved at blive medlem. Spillet kræver ingen forudgående installation men kan afvikles direkte i din browser. På denne side finder du links, tip og tricks og officielle Runescape sider. Har du et link, som vi ikke kender til, så er du velkommen til at sende det ind via tilføj link-funktionen.


Runescape.com
Den officielle spilleside for Runescape. Her kan du oprette en konto, spille spillet, få hjælp og deltage på Runescape forum. Du kan også finde de seneste nyheder om spillet, læse artikler og følge med i udviklingen af spillet.

Runescape definition fra Wikipedia
Wikipedia har en lang nyttig artikel på dansk om Runescape historien, musikken, spillets regler, medlemmer og ikke-medlemmer, quests og skills i Runescape osv.

Zybes Runescape guide
Zybez.net er en engelsk side med tips og tricks til Runescape. Her kan du finde kort, undersøge skills, få plug ins til din browser, der hjælper dig i spillet. Zybez.net er en meget omfattende guide til guilds, quests, skills, ting osv.

Runescapetips.dk
Runescapetips.dk er en dansk guide til Runescape spillet. Guiden er meget nem at bruge og er en stor hjælp til alle danske Runescape-spillere. Find information om skills, quests, guilds og meget mere...Kviklinks:
Wii Fit PS3 Xbox
Computerspil
Harry Potter
Pokémon
Starwars

Til starten af siden
Sidestart
Opdateret d. 01.01.2009 Til starten af siden
Sidestart
Copyright © DK-finder.dk 2004-09 • Kontakt os


Sitemap